søndag, august 24, 2008

En stund siden siste oppdatering

Og det skyldes en noe plagsom hornhinne som har gjort det litt problematisk for meg å være for mye på pc'n. Noen dager er det bedre og noen dager er det verre. Sånn er det med den saken.

Om en uke drar jeg til England. Forhåpentligvis. Dvs. jeg drar hvis jeg føler meg god nok og hvis undersøkelsen hos øyenlegen viser objektiv framgang. I motsatt fall holder jeg meg i heimen.

Til tross for en del plager i sommer, (hornhinna begynte å føkke opp i begynnelsen på juni) så har den slett ikke vært så verst. Tour de France 2008 var den beste touren ever med seier til både Thor og Kurt og ikke minst sammenlagtseieren til denne nydelig og sympatiske spanjolen; Carlos Sastre! Og CSC Saxo Bank: Dere ruuuuler!

Jeg har også vært ute på noen små turer, eller tre små og én litt større. Litt større = overnatting. Nærmere bestemt Blomstølen med Lillian og Randi. Da jeg bare pakket en dagstursekk, var det null sjanse til å få dyttet kameraet medi sekken, så dessverre ingen bilder. Jeg var heldig og hadde en fin og tilnærmet smertefri tur, elsket den bratte oppstigningen og at kroppen min fungerte til tross for den siste tidas passivitet.

Var også på et par små turer i byheiene sammen med Felix, Ursula, Gunhild og bikkjene. Caps med stor skygge og solbriller er blitt mitt viktigste turutstyr denne sommeren pga lysømfindtlighet, men det funker og det er det viktigste.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Kjekt å se deg her igjen!
Jeg er langt unna ditt nivå når det gjelder å gå på tur, men jeg er i alle fall i gang. Nå skal jeg ut på min tredje denne uken, og det er jaggu bra sånn som jeg sliter..

Flott innhengning til svina, det er sikkert kjekt med busker og skygge.