søndag, juli 06, 2008

Jah! Jeg har produsert noe igjen! Endelig!

Ikke det helt store, men herregud, det er sommer og varmt og jeg har det fryktelig travelt med å holde kontroll på alt som skjer i TdF.

Jeg fikk i en av kommentarene i denne bloggen et tips om å bruke alpakkasokker på lange dagsetapper, og da jeg skal ut på en ganske lang fottur i sommer/høst er jeg jo bare nødt til å teste dette ut. At alpakkasokker ikke akkurat utmerker seg med slitestyrke gjør ingenting, holder de noen etapper så er kan de gjerne være full av hull når jeg kommer hjem. Altså:

Jeg planlegger dessuten litt framover og har kjøpt garn til Mari Lenes pulsvanter. Hun ønsker seg disse i to forskjellige rosafarger. De lilla er strikket i Rowans Kid Silk Haze, og jeg ønsket i utgangspunktet å strikke disse også i dette nydelige garnet, men har ikke funnet de(n) riktige rosafargen(e). Så nå skal jeg prøve ut Kittens Kid Mohair i stedet:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hm. Jeg har aldri testet ut alpakkasokker, men har hørt at det kan bli hull i en fei. Hva med å forsterke hæl og tå (eller der du sliter mest) med råsilke..?

Mien sa...

De er IKKE slitesterke, men skal være veldig myke og fine å ha i fjellstøvlene.

Råsilke er en idé hvis jeg blir fornøyd med sokkene ellers. En god idé! Takk for tips!