søndag, februar 10, 2008

Hvis menneskene hadde fire bein...

...så kunne jeg strikket dobbelt så mange sokker! Jah. :)

Jeg er ganske produktiv for tida. Det skal jeg ha. Som vanlig er det ikke på bloggfronten dette kommer til uttrykk, men i form av masse ulne greier som kryper fram fra strikkepinnene. Usj, det der hørtes noe monsteraktig ut, kanskje en idé til ny grøsserfilm? Loddent blod. Eller Ulldyret vender tilbake. Mordernøstene.

Slenger først på noen luer. Den petrolfarga er Hobbybodens januarlue, men da den ble litt for stor til Julia strikket jeg en ny i hvitt. Begge er strikket i Smart. Den mellomblå med mørkere mønster er februarlua, strikket i Finull. Ikke helt fornøyd med fargene, - sånn går det av og til når man tager hva man haver - så nå strikker jeg en ny i brunt og offwhite. Garnet er Heilo. Kult mønster!Så er det sokkene sin tur:Begge er strikket i tykt Online


Så har jeg strikket noen par i tynnere garn, de tre første i Regia og Blueberry waffle sokkene i Lana Grossa Meilenweit.
Et nytt Flower Basket i "jeansfarger" er også ferdig strikket og avlevert til rette vedkommende:Og så har jeg meldt meg på Hobbybodens Garnmysteriet og er ferdig med første del. Har brukt Noro fordi jeg hadde mer enn 100 gram av det, men har en følelse av at dette garnmysteriet blir penest i ensfarget garn. Hmm, vi får se. Her er i hvert fall starten:Ser man det. Nå har jeg endelig fått oppdatert denne halvkomatøse bloggen, resten av søndagen skal jeg benytte til å strikke, gjøre reint hos de små svinepelsene, lage middag og så skal vi ut til det nydelige stedet til Nina og Piero på morsdagskaffe! Julia og Marius har vært på hytta i helga, etter telefonsamtalene å dømme har de storkost seg til tross for manglende vann og råkulde før de fikk peisen på full fyr.

Forøvrig er det blitt februar og jeg er så smått begynt å oppdatere meg på diverse sykkelsider. Gleder meg stort til helvetesuka i Belgia/Nord Frankrike med Paris - Rubaix som ising on the cake og siste ritt. Og nå er det bestemt; vi skal til VM i Varese! I fjor sto vi over fordi det ble så dyrt, men nå er vi i gang igjen. Vi = Anja og jeg, og vi kommer til å kombinere VM med en liten ferie. Mulig vi igjen tar noen dager i den gamle pålehytta "vår", Bungalow Plastica på Camping Cisano. Vi liker veldig godt i dette området og Verona er jo bare en liten busstur unna. Vakker, vakker by!

6 kommentarer:

allium sa...

Flotte blåbærvafler! Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt garnet?

Mien sa...

Tusen takk! Selv om Carrot Waffle hadde vært mer beskrivende i mitt tilfelle, he he. Garnet har jeg kjøpt på Strikkinnom, bedre med en url, kanskje:

http://www.strikkinnom.no/

Anonym sa...

Å guriland så mye fint. Jeg må nok inn på strikkinnom å snuse litt på det blåbærgarnet. Ha en fin morsdag!

Mien sa...

God morsdag til deg også, Mathilde!

Anonym sa...

Du er en flittig bi, og du lager mye fint, Grevling.

Kjersti sa...

Hei Mien

Så utrolig masse fint du har strikket. Jeg likte særlig januar luen. Selv holder jeg på med noen sokker akkurat nå.