tirsdag, oktober 09, 2007

Det går mot...

...de varme halsers vinter. Evillasjalet i høstfarger er julegave, det er i likehet med det blå/turkise strikket på pinner nr. 4. Det er det tynneste Evillagarnet, 8/1. Skulle gjerne strikket et par pulsvanter og muligens en lue i samme garnet, men da med litt mer "hold" i. Har derfor såvidt begynt på en liten prøveklut, så får vi se hvordan lappen blir når den får en omgang i maskinen. Eller en ganske varm håndvask. Tenker at med litt lett toving kan jeg oppnå den fastheten og mykheten jeg er på jakt etter.

Evillasjal i høstfargerJeg har kjøpt ny jakke. En sjokoladebrun i ullstoff med belte, og den er bittelitt lenger enn en dressjakke og kortere enn en duffel. Med en caps/skyggelue i brun cord (pluss det faktum at jeg kun bruker cordbukser i mørk brunt, konjakk, offwhite, flaskegrønt) trengte jeg noe friske opp antrekket med. Ha ha, som om det var vanskelig å finne! Med utallige rester tilgjengelig etter all sokkestrikkinga i ulike effektgarn ble mitt maniske skjerf født. Strikket i Fabel og Hundertwasser, pluss tynn Alpakka fra Drops. De ensfarga feltene er Alpakka. Skjerfet er strikket i bølgemønster på rundpinne nr. 4, - ja, det er dobbelt - helt uten telling av omganger eller festing av tråder. La bare den nye fargen over den gamle under trådskifte. Voila! :)

Skjerf

10 kommentarer:

allium sa...

Nydelige høstfarger i sjalet, og det skjerfet var bare lekkert. Noterer idéen til sokkegarnrestene mine.

Anonym sa...

Nydelig sjal! glad jeg har bestilt evillagarn. OG deilig med gode skjerf nå på høsten. Spennende å se hvordan det blir med pulsvantene dine:)

Nogette sa...

Nydelig sjal du har laget,skjerfet var også stilig! Jeg ser så mange flotte evilla sjal så tror jeg nok må få tak i litt av det garnet!

Anonym sa...

Oi! Likte både evillasjalet og skjerfet kjempegodt!! Pent fotografert også, fargene ser flotte og friske ut!

Anonym sa...

Kjempefint sjerf og sjal!!! Nydelige farger!

Anonym sa...

Falt for skjerfet ditt, jeg! Herlige, friske farger!

Reidun sa...

Så nydelige sjal du lager! Holder på med et evillasjal jeg også, men jeg tror ikke det blir flere. Liker ikke å nøste opp garnhesper:)

X sa...

Nydelig sjal, Mien. Flinka.

Når jeg blir ferdig med alle labbene jeg har lovet å strikke til familiens medlemmer - ja, da skal jeg strikke meg et sånt sjal.

Da må du dele oppskriften med meg.

Mien sa...

Klart du skal få oppskrift, geitefanten!

Tusen takk alle sammen for all den fine responsen! :)

Torunn Skjærstad Moen sa...

Evillasjalet ditt blir nok nydelig. hilsen asterix.