søndag, september 25, 2011

Til Krokavatnet igjen - 25 september 2011


Fiskeplassen
Det ble ny fisketur på meg i dag, kombinert med litt turgåing. Etter å ha fått starten i sykkel-VM med meg, dro jeg nok en gang opp til Krokavatnet med fiskestanga. Utallige kast med lilleauren ga ikke uttelling denne gangen, så da var det på sin plass med et slukbytte; Sølvkroken Aura 7 gram ble den utvalgte fra det rikholdige slukskrinet mitt som rommer hele tre sluker. Og blått og sølv falt i smak! Det nappet og sprellet på tredje, fjerde kastet og jeg kunne hale i land en fin liten fisk til steikepanna!


Fin aure!

Jeg gjør ikke en gang et forsøk på sløying med denne rustne kniven

Niste og kaffe
 
Det ble med den ene, men jeg var likevel godt fornøyd. Så langt er fiskestatistikken min særdeles god; fisk hver gang! Var en tur i Suldal sist helg, da ble det også en liten aure på meg da vi fisket oss rundt Lauvastølvatnet i kulingen.

En nødvendig stopp på Statoil for å hamstre rømme på hjemveien, og fisken kunne slenges i panna! Ingen dum trøst når Cav går hen og vinner VM-spurten. (Ok da, akkurat det var en gedigen nedtur!)

3 kommentarer:

lise sa...

Dette er typisk sånn som gutta her hjemme kan finne på. Og er jeg litt våken, passer jeg på å ikke bli med. Tålmodighet er visst ikke min dyd..

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Flott rapport og bilder fra "min" fiskeplass i Krokavatnet :)

Mien sa...

Lise: Jeg er også utålmodig av meg, vil helst ikke ta pause verken på jobb eller på tur, men spise "on thye go". Når det gjelder fisking derimot kan jeg stå i timevis. Bare ett kast til...

Bjarne: Kjente igjen plassen fra bloggen din da jeg så benkene! Sist var jeg ikke fullt så lang fra demningen, men ga meg der etter 15-20 minutter på søndag.