lørdag, februar 14, 2009

Siste par ut

Julia var sistemann som meldte seg på denne..skal vi si litt sære vottetrenden. Hennes bestilling var hetero elger i det fargerike sokkegarnet fra Noro. Pinnestørrelse 2,5.
Dett var dett, nå er det andre prosjekter på gang. Eller, det er ikke helt riktig, jeg vet faktisk ikke i skrivende stund hva jeg skal begynne på. I mellomtida blir det tovede dominotøfler og kanskje et par selbuvotter til barn. Har en del restegarn liggende etterhvert og jeg prøve å skyve bort disse påtrengende tvangstankene om garnbutikker og hyllemeter på hyllemeter med spennende garn. Må.

8 kommentarer:

hobbyvenn sa...

Du verden så flotte de fargene var. Tøffe votter. Ha en fortsatt fin søndag.

Anonym sa...

Heldige Julia! Dette må da være det aller tøffeste paret?

Mien sa...

Tusen takk!

Julia synes i hvert fall dette er det tøffeste paret. Høyre vott er jo en skikkelig "Elg i Solnedgang"-greie, he he.

Anonym sa...

De er bare helt herlige disse vottene dine. Elgene er sprøe - men utrolig flotte i de fargesjatteringne du får til :-)

Anonym sa...

Hei, Mien!

Nå sitter en attenåring (Maren) i andre enden her og glor så øya snart detter ut på vottene. Gud, så vakre de er! Jeg ønsker meg virkelig et par, et homsepar i svart/hvitt/rødt. Virkelig, virkelig! Problemet er bare at jeg ikke kan strikke overhodet, og at du er lei... Så jeg tilbyr deg sjarmering av ypperste klasse her jeg sitter i håp om å få et par sånne i posten. Siden du er så søt og grei, leverpostei!

Jeg tilbyr selvsagt bilvask eller russekort in return, og jeg betaler selvfølgelig for garn og porto hvis du tør å overveie det. Jeg er oppover ørene forelsket i disse vottene, fy fader så rå de er!

Klem fra Maren (som, hvis hun får dem, kommer til å bruke dem til de blir pulsvarmere)

Mien sa...

Maren: Russekort? Really? Ok, da har vi en deal. Homser i svart, hvitt og rødt. He he. Men du må vente bittelitt, jeg må strikke et par venstrevotter og en lue først. Greit?

Anonym sa...

Wow! Tusen, tusen takk - Det var supert! Selvfølgelig kan jeg vente litt, jeg hadde i utgangspunktet ikke regnet med et kontant ja!

Nå gleder jeg meg ordentlig. :D Takk, Mien!

Russekort var det eneste jeg kunne komme på, men cash går selvsagt også greit. :humre:

Bygdøjinta sa...

åhh skikkelig stilige de var, fikk også lyst på disse, er det selvdesignet, eller vet du hvor jeg kan få tak i oppskriften?