lørdag, juli 05, 2008

Svineri i det grønne

Svinene er på sommerbeite. Nå når det er så fint, varmt vær blir de sluppet ut i innhegningen sin hver dag. Dette er stort! De pludrer og klukker til seg selv og hverandre, spesielt Lille Svin er særdeles pratsom av seg. Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg tippet han prøver å mase seg til sex, men da han aldri har brydd seg med å innhente noe samtykke fra Ikke Fullt Så Lille Svin tidligere, så er det lite sannsynlig at han helt ut av det blå har begynt å ta slike hensyn.

Yækkk, mamma, kom og se i pannen til Ikke Fullt Så Lille!
ropte Julia for en tid tilbake. Han så ut som han hadde vært litt uheldig med dagens styling, eller at han bare hadde nok hårgelé til en hårtust midt i pannen. Lille Svin har aldri vært så nøye med framme, bak og sidelengs og sånt.

Men altså, svinene er på sommerbeite for tida. De er hypre, de er glade og de er brrrunstige så det holder. Selv den stoiske etemaskinen IFSLS blir tydeligvis påvirket av heten og sola og glimter til med noen få klønete forsøk på å tilfredstille kjødets lyst. Da kviner Lille Svin høye protestlyder, klukkingen går over til rasende kjeftelyder og han vrir seg som en mark under alle 1,3 kiloene til overgriperen. Ikke Fullt Så Lille Svin skjønner når overmakta har talt. Han klatrer som regel resignert ned fra det rasende vesenet under seg og fortsetter det store etegildet.

Og Lille Svin er like dyktig i angrep som han er i forsvar. Nå skal det sies at han ikke på langt nær møter en sånn massiv motstand som han selv oppviser under Ikke Fullt Så Lille Svins klønete tilnærming til sex, men det hadde da heller ikke nyttet. Bare IFSLS forflytter seg aldri så lite seg under akten - han pleier selvsagt å spise mens seansen står på - så blir Lille Svin umiddelbart hysterisk rasende og kjefter han huden full.

Selv Ikke Fullt Så Lille Svin...

...er preget av denne løsslupne årstiden

Min tur! Min tur!


Høh. Det holder nå

Holder? As if! *fnys*

Ser deg nok! Bare ikke prøv deg!

Lille ADHD Svin blir lett distrahert

Hah! Gotcha!

5 kommentarer:

strikkegal sa...

Hihi, jeg har også litt svineri i det grønne, en ADHDgris og en etemaskin... Kjenner igjen det her...

Inger sa...

For noen herlige små svin!
Morsom lesning :o)

Anonym sa...

Takk for svinete oppdatering, herlig!

Mien sa...

Så gøy at dere liker svine-nyhetene! :)

Anonym sa...

Jeg liker virkelig de svina dine, de er herlige. Og du er herlig som tar deg tid til å formidle svinelivet til oss bloggleserne. Hilsen Droopy