mandag, mars 24, 2008

Mer strikkedill

Jeg fikk i oppdrag å strikke en hanske. En bitteliten tingest som skal festes i snora på russelua som bevis på ..tja, hva var nå det igjen, da? Jeg tror det var for entusiastisk deltakelse i 3-klassingenes "kle seg ut"-uke. Jeg vet ikke hvilket garn jeg brukte, det var et lite sammenfiltret nøste uten merkelapp i ca. samme tykkelse som Sisu. Jeg fant ikke nr. 2 pinnene mine, så hansken er strikket på 2,5. Det tok lenger tid å feste alle trådene enn å strikke selve hansken, he he.



Jeg har lenge hatt liggende et par nøster tynt Lana Grossa sokkegarn i krem/offwhite. Eller duck white som er en farge jeg lærte av Barbara Havers i en Inspector Lynley episode jeg så i går. Nå er jeg begynt å strikke flettesokker, litt flate og uanseelige fletter, men de passer veldig godt til akkurat dette garnet. Litt lett og delikat på en måte. Pinner nr. 2,5.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann. No har eg kosa meg ei lang stund her i bloggen din. Her er det masse fint, kjempe søte Marsvin og alt det fine du tryller frem med strikkepinnene :)
Ha en fin søndag :)
Ronille

Unknown sa...

Så flott et marsvin du har i bloggen din, sokkene dine kommer til og bli lekkre, jeg falt fullstendig for dem.
Ha en fin kreativ uke :-)