søndag, november 15, 2009

Sprangstevne 14. november

Mange klasser og vanvittig mange påmeldte! Anja gjorde comeback etter sånn ca. hundreogørten år og hoppet 40cm, en runde hun gjennomførte feilfritt og, om ikke elegant, så i hvert fall entusiastisk. Og fikk enda mer entusiastisk applaus! Grattis med clear round og sløyfe!

Mari Lene hopper høyere klasser og skulle ikke starte før om ettermiddagen. Etter at den forrige hesten hennes, Stina, fikk en sykdom i beina som utelukker mer enn veldig rolig ridning, har hun fått låne Starlet fra venner på østlandet. Hun har imidlertid bare trent med Starlet i noen uker, og har aldri startet henne i konkurranse.

Mens regnet hadde holdt seg borte tidligere på dagen, brakte ettermiddagen med seg liten kuling og sideregn. Altså ingen fornøyelse for ekvipasjene som varmet opp utafor ridehallen. Område begynte å se ut som et gjørmehull. Mellom 20 og 30 sto på startlista i Mari Lenes klasse, flere tilreisende hadde seget inn etterhvert som tida nærmet seg de høyere klassene og alle gjesteboksene så ut til å være fylt opp.


Regn - kuling - gjørme


Klassen startet, og vi hang over rekkverket oppe på tribunene og fulgte med. Red rytteren feilfritt bar det rett til omhopping, men det var overraskende mange riv.

Mari Lene red som hun alltid gjør; rolig og sikkert med full kontroll. Nydelig gjennomført bane helt uten feil! Og med dagens raskeste omhopping tok hun like godt ledelsen! JUHU! Den ledelsen hadde hun lenge, men den røyk mot slutten, gitt. Det gjorde ingenting, en 2. plass var så likevel langt over det man kunne forvente! Grattis Mari Lene!

Hinder nummer 2

..og nummer 6
..og siste hinder før omhopping


PremieutdelingEn blid nummer 2!Hesten må også få skryt; bra, Starlet!Tilbake i stallen etter dagens strålende innsats


4 kommentarer:

Prada sa...

Flinke, flinke jentene mine! :)

Mien sa...

Jah! :)

Lisbeth sa...

Flinke jenter!

lise sa...

Så artig! Det må være kjekt å følge med barnebarnas suksesser, og så flott at du stiller opp! Flott jente og flott hest - jeg har en liten jente her hjemme som gjerne skulle ha foreldre som brydde seg mer om hester...