søndag, november 22, 2009

Sokker i Wollmeise og sokker i Mini Mochi

Ja, det var inni et par av gavene som ble delt ut i dag. Wollmeisesokkene til Nina og Mini Mochi sokker til Mari Lene. Vi hadde en kjempehyggelig bursdagsfeiring med kaffe, sveler med smørkrem og rørte bær, sjokoladekake og iskrem. Ninas sveler er stekt på bakstehelle og de er seriøst til å dø for!

Men altså, back to the socks:

Sokker i Wollmeise:
Garntypen er twin, fargen heter Aurora. Kameraet klarer dessverre ikke å fange den dype, rødfargen. Mønsteret er igjen Polly Jean og pinnestr. er 2,5.Sokker i Mini Mochi:
Fargen er intense rainbow, og den er virkelig intens. Mønsteret har jeg laget selv, veldig enkelt med bare en liten vri på rettmaskene hver 6. omgang. Også her er pinnestr. 2,5.Nå tror jeg det blir en liten pause i sokkestrikkinga, holder jo på med et par sjal også og så er jeg begynt på en genser i dag. Det får være grenser for å spre seg.

Ha en fin søndagskveld!

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Nydelige sokker. Har lyst til å prøve Mini Mochi, ser ut til å være deilig!

Blomsterpiken sa...

Hvordan er mini mochi i bruk? Og hva koster garnet i Norge? Garnpusheren min har garnet til under $8, så om det er en god pris er det enda en grunn for å prøve det... :)

Mien sa...

Strikkinnom.no selger både Mini Mochi og Mochi Plus til 75 kr., så $8 er en bra pris! På http://www.theloopyewe.com/ koster garnet $8.50 til sammenligning.

Til sokker er garnet litt på grensa, i hvert fall framstår det som litt skjørt og ikke så slitesterkt. Jeg har gitt bort alle sokkene jeg har strikka i MM, og samtidig sagt til mottakerne at dette nok ikke er en hverdagssokk som tåler et hundretalls omganger i vaskemaskinen. Til skjerf, sjal, luer, votter vil jeg tro det er ypperlig! Skal selv strikke lue/skjerf til meg selv i dette garnet.