søndag, mars 01, 2009

Cat's paw scarf og tovede votter

Tok ikke lang tid å strikke kauniskjerfet, veldig lett og tv-vennlig mønster! Mønsteret heter Cat's paw og jeg brukte pinner nr. 5. Det ble såpass langt at jeg måtte legge det dobbelt under blokking: hektet en kleshenger fast i sengegavlen, la skjerfet over tverrpinnen på kleshengeren som når man henger opp et par bukser, og tilbrakte den neste halvtimen med å vekselsvis dra i (det doble) skjerfet og feste sidene med knappenåler. Synes det ble et veldig sprekt skjerf, elsker de lange fargeskiftene i kauni og regnbuefargene passer virkelig bra til den dempede blåfargen i jeansklær. Har skjerfet én gang rundt halsen på bildet.



Etter et dypdykk i garnlageret, egentlig på jakt etter garn i ulike grønnfarger, fant jeg et par nøster Østlandsgarn. Før jul laget jeg tovede isskrapevotter i dette garnet og det har den store fordelen at det oppfører seg pent og forutsigbart under tovingsprosessen. Viktig poeng for oss som ikke er så drevne i denne teknikken. Det ble et par votter av østlandsgarnet, ispedd litt rosa-lilla pynt i finull/evilla. Mønsteret ble laget underveis.



Ha en fin søndag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så nydelig det skjerfet ble og skikkelig töft til olabukser.
Nesten så jeg fikk lyst til å pröve å få det av halsen din og ut av bildet. *s*

Anonym sa...

Er det Kauni EQ? Jeg har to nøster av det! Nydelig mønster på skjerfet.

Mien sa...

Tusen takk!

Ja, lise, det er EQ. Kommer til å kjøpe mer av DET.

Anonym sa...

Virkelig flott skjerf :-)
Jeg har et nøste med regnbuefarger likkende ubrukt - Kanskje på tide å ta det frem. Jeg ble inspirert at å se dett skjerfet ditt :-)

Mien sa...

Takk skal du ha, petronella, synes absolutt du skal finne fram regnbuekaunien!