fredag, januar 30, 2009

Wheeee! Jeg har fått award!

Fra Anja! Ikke verst å få pris fra sin egen datter, tusen takk, Anja! *klem*


“Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye.”

Og nå får bittelitt problemer. Åtte bloggere som skal tilfredsstille kravene over her... jeg som bare har to, tre blogger jeg følger fast, og de jeg titter innom mer sporadisk stort sett er rene hobbyblogger. Og når Lise og Geitefanten tidligere har fått akkurat denne prisen, da har jeg ikke så jævlig mange blogger igjen på lista mi. I hvert fall ikke åtte. Men ok, jeg prøver meg på et ekslusivt lite utvalg her:

Hamsterdager og litt til Julias blogg som handler mest om "de små grå"; Pappa Dennis og Lille Bolle. Far og sønn dverghamster som må betegnes som den ultimate dysfunksjonelle familie. Jeg mener, det er ikke helt normalt å bite kjøttstykker av hverandre? Ingen skulle tro at de søte, små fløyelsballene rommet så mye villdyr! En koselig og humoristisk blogg som oppfyller kriteriene til prisen!

Mathildes Verden er full av kreativ utfoldelse; hun lager glasskunst og smykker, hun maler og hun bedriver også "vanlig" håndarbeid som strikking og søm. Og mat. Matildes Verden er en skikkelig sikle-på-tastaturet-blogg. Innimellom all kunsten finner du hverdagslige betraktninger, og familiegleden formildles gjennom såvel tekst som bilder.

In My Mothers Name
er en blogg jeg ikke besøker så ofte, men som jeg likevel må innom og oppdatere meg på en gang i blant. Blogginnehaveren er norsk, men bosatt i Houston, Texas. Hun lager utrolig flotte strikkemønstre og selger dem på Etsy under navnet Randi K Design. Jeg har kjøpt mønsteret til både baby booties og votter Helene av henne, og kommer helt sikkert til å kjøpe flere. Bloggen er variert og på en måte veldig avslappende. Familieliv, reiser, hverdag og ikke minst strikking. Mange vakre bilder også, særlig landskapsbildene er nydelige!

Mitt Lille Univers er Miunis blogg om stort og smått, relativt nyoppdaget og den appellerer til meg av flere grunner. Den har noe upretensiøst over seg, ærlig på en måte, og så liker jeg den slentrende stilen. Layouten er ren og fin, og jeg finner bildepresentsjonene hennes pene og forseggjorte. Mye hobby i denne bloggen også, og så har hun deguser!Jah, dett var dett. Væsjgo.

2 kommentarer:

mathilde33 sa...

Tusen takk, Retz. Nå klarte du jammen å røre en gammel dame. Jeg er så imponert av alt det fine du tryller fram.

Mien sa...

Det er deg vel unt, mathilde!