onsdag, januar 07, 2009

Go'svinet er på bedringens vei

En oppdatering til dere som følger med på svina mine:

Etter to tannbehandlinger i narkose, uker på ønskekost og mengder med TLC ser det ut til at ikke Fullt Så Lille Svin er over kneika. Han har lagt på seg 50 gram og er ellers i full vigør. Gnafser i seg godsaker og ser ...ja, ser rett og slett frisk ut. Det gjør veldig, veldig godt å se at svinet mitt har det bra! Han har et stykke igjen før han når en mer - for ham - optimal vekt, men grammene legger seg forhåpentligvis pent på plass rundt den lille kroppen etterhvert. *krysse fingre*

Temmingen av Kornelius og Karamell ble satt på vent mens gammelsvinet var såpass svekket, ville ikke lage unødige stressituasjoner i buret men ha så mye ro som mulig rundt ham. I kveld har vi imidlertid tatt opp de to små teddyguttene og kost med dem på fanget! De virker ikke påfallende redde, men på den annen side så er ikke dette noe de synes særlig om heller, he he. Foreløpig. Håper de kan lære litt av Ikke Fullt Så Lille, han kommer jo når vi roper og lar seg mer enn villig løfte opp og bli kost med. Og matet. Særlig det siste.

5 kommentarer:

mluni sa...

Har ikke vært innom på ei stund, så jeg hadde ikke fått med meg at IFLS var dårlig. Godt å høre at det går bra med han!

Setter stor pris på svinoppdateringene dine, de er herlige å følge med på(hvertfall når det er godt nytt)!

Hannesol sa...

Dette var hyggelig lesing, så bra at IFLS er på bedringens vei! Har hatt flere svin sjøl i to vendinger så jeg følger ivrig med her :)

sol sa...

Godt at det går framover!

Sissel sa...

Du jeg lurte på ... skal du ikke snart døpe et av de marsvinene opp etter meg? :D

(og da mener jeg med navnet Sissel, ikke "patetiske lille svin" :)

Mien sa...

Sissel: Hva med ikke fullt så patetiske lille svin? ;)

Men ok, den dagen jeg skulle slumpe til å få et lite damesvin i hus, da blir navnet Sisselsvinet. Ai pråmiss.