lørdag, november 15, 2008

Og hvordan går det så med Ikke Fullt Så Lille Svin?


So far, so good. Hvis et lite svins "state of mind" kan måles ut fra graden av apetitt, da går det tilsynelatende greit med ham. Jeg synes likevel han er roligere, ligger mer inni huset sitt og ser litt lost ut. Han får ekstra mye kos nå, selvsagt. Eventuelt er det matmor som føler seg litt lost og har behov for litt ekstra svinekos.

Men Ikke Fullt Så Lille Svin har lysere tider i vente; to små svinebabys av rasen Teddy ankommer i desember, og da får vi krysse det vi har av fingre for at farsinstinktet til IFSLS kicker skikkelig inn!

Bildene er tatt i går.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Så leit at det ikke gikk bra med Lille Svin, jeg har selv vært tre ganger hos veterinær med gnagere som måtte få den siste sprøyta, det er bare kjempetrist.

Jeg har fulgt med svinene dine fra sidelinja, artig at det ikke bare er katter og hunder som får vise personligheten sin i bloggverdenen.

Godt å se at Ikke Fullt Så Lille har det etter forholdene bra og snart får nye venner.

Mien sa...

Så koselig at du følger med marsvina! Det er virkelig utrolig leit når man man må ta stilling til om dyr skal avlives, men jeg har alltid stolt 100 % på veterinæren i slike situasjoner. Det er vanvittig trist uansett, da.

Skal holde bloggen oppdatert mtp Ikke Fullt Så Lille, og selvsagt de nye små kompisene hans. :)

Sexy Sadie sa...

Ja, det må du gjøre.