mandag, november 17, 2008

Introducing Kornelius og Karamell

To små nyyydelige marsvingutter som skal holde Ikke Fullt Så Lille Svin med selskap om ikke så lenge. Litt lenge er det kanskje og vente, de to små må være hos svinemamma til litt ut i desember. Men de kommer hjem til jul!

Kornelius

Karamell

De er av rasen Teddy og oppdretter er Linda Furuhaug som driver Mia's Marsvinoppdrett. Stikk innom siden hennes og bare nyt synet av alle de flotte svina! Og klikker du deg inn på "Nyfødte" garanterer jeg at du smelter!

6 kommentarer:

lise sa...

Gratulerer med de to små! Jeg var og kikket på siden til Mia, jøss hvor mye hår det var på noen av svina.

Mien sa...

Takk, lise!

Mia har utrolig mange søte marsvin, og de langhårete er skikkelig flotte. Jeg har jo langhårete selv, av blandingsrase riktignok, og selv om jeg klipper dem med jevne mellomrom så må jeg alltid skifte fra jobbklær til "svinehabitt" når vi skal kose. De røyter enormt! Nå skal det også sies at daglig børsting sikkert kunne redusert problemet, men jeg har ikke vært videre flink med akkurat det. Har fokusert mest på at de er noenlunde kortklipte rundt rompa, he he.

sol sa...

Så herlige! Kan knapt skjønne at mine har vært så små, nå er de to tykke gamle damer som helst ligger i buret og gumler salat. :)

Anonym sa...

Så herlige de er, godt å høre at Ikke Fullt Så Lille snart får nye venner!

Numi sa...

Gleder meg kjempemasse til våre to nye familiemedlemmer kommer hjem!

Sexy Sadie sa...

De er virkelig fine. Særlig den mørke.