søndag, august 24, 2008

Det er grønnsaksesong

Og det vi ikke har i kjøkkenhagen sper vi på med fra butikken. Ha ha, det der hørtes virkelig ut som sjølbergingsmennesket herself talking, sannheten er at vi bare har zucchini, gresskar (som det er altfor tidlig å bruke) og urter som persille, timian, rosmarin, mynte, merian m.m. i kjøkkenhagen/urtebedet. Og så blomkarsen, da. Som vokser overalt og som stadig oftere trigger mareritt om ulike variasjoner over Little Shop Of Horrors.

Men vi er definitivt inne i en grønnsalksspisende periode, av og til med kjøtt av og til uten. Her er de siste tre dagers ingredienser:

Litt av hvert

Dag 1: Fylte zucchini - det var en monsterutgave i kjøkkenhagen som kun var brukende til akkurat det formålet.


Dag 2: Marinerte og bakte grønnsaker i langpanne.


Dag 3: Samme som dagen før, men med en marinert, grillet svinefilet på ca. 300 gram i tilegg. (ikke bilde)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så morosmt du skriver i bloggen din! En fornøyelse å lese!

Jeg pleier å rive mine enorme squash i fillebiter, altså på rivjern eller i kjk.maskin, og surre dem med finhakka løk, og så lage suppe!