søndag, april 13, 2008

Wainwright's coast to coast walk i Nord England

Den ruta skal jeg gå i september. Ruta starter i St. Bees ved Irskesjøen og ender i Robin Hood's Bay ved Nordsjøen:Det tar 15 dager å gå, med dagsetapper som varierer fra 15-16 km til 35 km. Veldig variert terreng; fra Cumbrias fjell, gjennom Lake District og Yorkshire Dales til North Yorkshire Moor - tipper et av høydepunktene! - og til slutt klippene ved Nordsjøen. Dette er en guidet tur med en gruppe på max 12 deltakere. Vi skal overnatte på puber, vertshus og B&B's, og bagasjen blir kjørt fra ett overnattingssted til det neste. Gleder meg veldig!

Startpunktet St. Bees

Robin Hood's Bay

De kommer ganske kloss oppi hverandre, de to feriene mine dette året; først 15 dager i England i September og etter snau uke hjemme drar jeg til Italia i ca. 10 dager. Planen er jo en førjulstur til København sammen med Julia som i fjor, - den ungen er virkelig lynkjapp til å lage tradisjoner ut av enkelthendelser! - så her må det spares!

2 kommentarer:

Pinneguri sa...

Den vandreturen så bare helt herlig ut. Har du vandre i Storbritannia før (nei, jeg har ikke søkt i bloggen din *rødme*)? Jeg vandra i Skottland i fjor, og syns det var overraskende tungt fordi så mye av vandringa foregår på gamle militærveier og asfalterte veier :( (Ikke akkurat Jotunheimen, nei).
Uansett, kos deg, og legg inn et par pausedager så føttene får hvile :)

randi K design sa...

Nydelige bilder! Saa kjekk tur du skal ut paa!
Har lagt ut bilder fra turen i Colorado i bloggen...